Vil du bli styremedlem?

Vil DU være med å bygge opp gründermiljøet i Norge?

Gründerskolen Alumni (GSA) kan bli Norges viktigste nettverk innen entreprenørskap og innovasjon. Vi er over 1500 medlemmer. Målet med alumniforeningen er å skape møteplasser hvor medlemmene kan knytte kontakter og dele erfaringer. Alle medlemmer kan stille til valg som leder, nestleder eller styremedlem! Ta kontakt dersom du er interessert i å stille, eller vet om noen som vil være bra kandidater.

Hva vil det si å være med i GSA-styret?

Styret er motoren i GSA, som sørger for et mangfold av aktiviteter i nettverket. Blant annet jobber styret med å arrangere sammenkomster for medlemmene, herunder den årlige middagen og månedlige nettverkstreff.

Vi drifter bloggen https://grunderskolenalumni.wordpress.com/, og sender ut nyttig informasjon på mail i tillegg til å drifte Facebook-siden og LinkedIn-gruppen. Styret vil gjerne ha inn folk som har lyst til å være med å videreutvikle disse til en sterk og funsjonell tilstedeværelse på nett. Det er også viktig for oss å holde kontakten med nye og gamle alumner og finne ut hva som rører seg i nettverket. Har du lyst på nye venner, verdifulle kontakter og masse gøy er det ingen grunn til å nøle!

GSA jobber også mot næringslivet og organisasjoner med å profilere Gründerskolen og inngå samarbeidsavtaler som kommer medlemmene til gode. Det er mange organisasjoner og bedrifter som ønsker å samarbeide med GSA, og styret håper å få inn nye krefter som er gode på nettverksbygging til å jobbe videre med dette. Styret ønsker også personer med erfaring fra salg og sponsorarbeid.

gsa

Hvordan stiller jeg til valg?

Det skal velges ny leder, nestleder og 3 styremedlemmer. Leder og nestleder velges for ett år om gangen, mens styremedlemmer velges for to år. Tre styremedlemmer fra forrige styreperiode fortsetter. Å sitte i GSA-styret er en god mulighet til å skaffe seg mange kontakter innen innovasjonsmiljøet og ikke minst treffe mange bra folk! Alle i styret jobber frivillig og det er fullt mulig å kombinere styreverv med full jobb eller studier.

Kandidater til valget må sende en mail til styret@gsa.no innen mandag 5. oktober med følgende informasjon:

  • Navn, alder, bosted, yrkesstatus/student
  • Gründerskolen-destinasjon og år
  • CV
  • Ønsket rolle i styret (leder, nestleder eller styremedlem)
  • En kort valgappell på maks 200 ord med presentasjon av deg selv, hvorfor du bør velges og hva du ønsker å bidra med i styret.

Kandidatene vil bli intervjuet av valgkomiteen løpende, fortrinnsvis i perioden 5. oktober til sondag 11. oktober. Valget vil avholdes elektronisk i 14 dager fra og med onsdag 14. oktober. Resultatet av valget vil bli kunngjort på GSAs alumnimiddag i Oslo lørdag 31. oktober, samt på epost, Facebook og nettsidene.

Ta kontakt dersom du lurer på noe!

Vennlig hilsen

Valgkomiteen 2015

En kommentar om “Vil du bli styremedlem?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s