Vellykket vinterfest!

29.januar feiret GSA inngangen til det nye året med å arrangere middag og fest for årets kull med Gründerskolestudenter. Hele kull 2010 var i Oslo for å ha seminar hos Senter for Entreprenørskap, og avsluttet kvelden med å mingle sammen med fremtidige klassekamerater og alumnier. Ca. 130 unge, lovende og sultne studenter møtte opp på Hammertson ved Solli plass og fikk servert tapas. Styremedlemmer fra GSA fortalte om alumninettverket og hvilke muligheter som finnes når man kommer tilbake fra Gründerskolen.

Vinterfest gründerskolen alumni 2010
GSA-styret ønsket velkommen: leder Ingrid Oline Ødegaard, styremedlem Alisan Senel og nestleder Ole Henrik Haukvik

Etter middagen var Anette Vestlund fra Norges Forskningsråd på besøk og fortalte om mulighetene til å ta Nærings PhD, et program som gjør det mulig å kombinere doktorgradsstudier med jobb. Les mer om Nærings PhD på Forskningsrådets hjemmesider.

IngjerdJevnker var på Gründerskolen i Boston i 2004 og jobber nå i Norsk Designråd. Hun holdt et foredrag om hvordan sosiale medier kan brukes til å markedsføre bedrifter på en god måte, men også medfører noen feller man bør passe seg for.

Utover kvelden steg stemningen, ettersom flere og flere alumnier ankom. Stort sett alle årskull tilbake til 2003 var representert og folk koste seg med å møte nye og gamle bekjentskaper!

Fest på Hammertson
Nærmere 150 stykker koste seg på vinterfest med GSA på Hammertson!
Ikke akkurat champagne, men god stemning...

Dagen derpå fikk jeg følgende e-post fra et alumnimedlem:

“Jeg må bare meddele at dere  i GSA dro i land et veldig bra arrangement i går 🙂 Jeg og Tore har funnet ut at vi må bli mer aktive i GSA etter dette! Fortsett med det gode arbeidet!”

Dette varmer selvfølgelig oss i styret om hjerteroten, og gir oss engasjement til å fortsette med å arrangere ting 🙂

Forhåpentligvis klarer vi å dra med noen nye medlemmer for hver gang. Gikk du glipp av vinterfesten blir det nye muligheter i løpet av våren – følg med i nyhetsbrevene fra GSA!

PS: Har du noen bilder som egner seg for offentligheten, vil vi gjerne at du sender dem til oss på mail eller laster dem opp på Facebook-gruppen vår