Truls Berg foredragsholder på årets GSA-middag

Årets GSA-middag nærmer seg med stormskritt og styret er stolte over å kunne presentere Truls Berg som foredragsholder til middagen.

Truls Berg er seriegründer, forretningsutvikler, investor, tidligere konsernsjef og forfatter, med mer enn 20 års erfaring fra IT-bransjen.

IT-veteranen innehar i dag en rekke styreverv, er en hyppig brukt foredragsholder og er fast kronikør i Computerworld. Han sitter bl.a. i styret for nettverket First Tuesday, er generalsekretær i Innovation Forum Norway og styreleder i NorBAN (Business Angel Network i Norge), og er i tillegg medlem i Dataforeningens Rosingkomite og tidligere leder for IT-politisk råd.

Truls har så langt vært med å starte 10 virksomheter, blant annet Component Software (nå Affecto), Integrate, Comperio, Divine Nordic, Inspirator og Movation. I tillegg har han bistått en rekke andre oppstartsbedrifter.

I perioden 1992-96 var han med på å bygge opp Sybase Norge fra 2 til 75 medarbeidere. Etter at selskapet ble solgt til USA startet han i 1997 opp Component Software som i perioden frem til 2001 var Norges raskest voksende IT-selskap med 180 ansatte. Han ble i år 2000 kåret til «Årets IT-Leder».

I perioden 2001 – 2003 var han styreleder for Den Norske Dataforening, og etter en periode i FAST ledet Berg i 2005 oppstarten av Comperio, som i dag er et av verdens ledende kompetansesenter innen søketeknologi.

I 2006 tok han stillingen som Managing Director i Movation, som i dag er Norges ledende senter for åpen innovasjon hvor man gjennom en innovasjonsbørs linker intelligente personer med ideer, informasjon og finansielle ressurser.  Samme år startet han også Digital Insight, et tidligfase investeringsselskap.

I 2008 etablerte han Inspirator som har som mål å levere inspirerende konferanser, foredrag og verktøy til alle som jobber med å bli bedre utgaver av seg selv. Berg medforfattet dessuten boken «Informasjonshavet – En overlevelsesguide for morgendagens kunnskapsmedarbeidere» samme år.

I dag jobber han også med Innovation Forum Norway hvor de beste innovatørene i Norge treffes for å dele best practices og  samarbeide om nye innovative suksesstrategier. Forumet har i dag 70 av norges beste selskaper som medlemmer.

Vi gleder oss veldig til et svært inspirerende foredrag fra Truls Berg.

Velkommen til GSAs årlige middag, lørdag 27. oktober kl 19.00 på Chateau Neuf!

Betalingsfrist: 23. oktober 2012.

For flere betalingsdetaljer se mail fra GSA-styret, info på Facebook-gruppen eller ta kontakt med styret@gsa.no