Trenger din hjelp til lansering av Yast Calls.

A new beginning
Så var en liten drøm gått i oppfyllelse. Daglig leder i eget selskap, friske penger fra VC-er på bok, de første betalende kunder på plass og et engasjert team som jobber på spreng! Det finnes mange erfaringer jeg kunne delt frem til nå, men (heldigvis) har vi enda ikke tid til å se på oss selv i retrospekt. For som vi vet er dette bare nok et utgangspunkt som er hakket bedre enn utgangspunktet man hadde for litt siden.

Lansering
Vi har nemlig en lansering for døren. Yast Calls er et program til Android- og Windows mobile telefoner og fungerer slik. Når du legger på etter en samtale vil Yast Calls spørre deg om du ønsker å lagre denne samtalen til et prosjekt eller en kunde, og du kan dermed enkelt holde styr på fakturerbare telefonsamtaler. Sjekk denne videoen for en problemintroduksjon eller denne presentasjonen for “getting started.

Historikk
Da vi i November i fjor lanserte www.yast.com havnet vi litt tilfeldig på relativt store tech-blogger og var på et tidspunkt verdens 11.mest bookmarkede nettside (delicious.com). Hadde vi vært noe bedre forberedt og visst litt mer, skulle vi vært top 10, og fått adskillig høyere trafikk.

Digg
For å dra full nytte av den lille tiden man har i søkelyset etter en launch skal vi derfor prøve noe vi har kalt for “Digg Attack”, og her trenger vi din hjelp. På førstkommende tirsdag kommer vi til å lansere Yast Calls. På www.yast.com/calls er det to knapper. En Digg knapp og en Facebook knapp. Dette er knapper man finner igjen overalt om dagen og er ikke noe spesielt nytt. Men ved å kanalisere nok folk til vår nettside over et kort tidsrom vil effekten av disse knappene øke. Dvs, på Digg.com får du score etter hvor attraktiv du er i øyeblikket, og sjansen for å bli listet som et av de “hotteste” topics er begrenset i tid. Derfor ønsker vi flest mulig besøkende på kortest mulig tid til å trykke på disse knappene. Long Tail effekten av å ha vært hypet er merkbar, og den ønsker vi å oppnå.

Planlagt
I motsetning til forrige launch har vi denne gangen 6000 e-poster i databasen vår som vil bli informert. Vi kontakter samtlige blogger som har skrevet om oss for å få dem til å skrive om oss igjen, og første spanske bloggen tok “en spansk en” og lanserte noe tidlig. Vi har et produkt som i større grad enn før skiller seg ut fra mengden. Likevel, vi ønsker at flest mulig som liker det de ser går inn og trykker på BEGGE disse knappene og gledelig sprer budskapet til sine venner og ønsker selvfølgelig at du vil være med på dette.

Om vi lykkes med vårt lille stunt får vi se på, men jeg kan love et spennende blogg-innlegg om vårt Digg Attack om vi lykkes.

Følg oss gjerne på twitter forresten @yastdotcom

Mvh
Halvor Gregusson
CEO 🙂
Yast AS