“Successful Speaking Strategies” med Eric Edmeades 2. November

– GSAere får 50% rabatt

Tid: Mandag. 2. November kl. 13-21
Sted: Felix konferansesenter
Priser: kr 1490,- og kr 2290 med mat og VIP plasser
Promo kode: For 50% Rabatt – GA2015
Kjøp billetter her: https://www.amiando.com/sssoslo.html

Vi har gleden av å invitere deg og dine ansatte til et åtte timers kurs med den internasjonale seriegründeren og businessmentoren Eric Edmeades. Dette kurset handler om hvordan du blir bedre til å holde foredrag og presentasjoner og få tilhørerne til å faktisk gjøre noe på bakgrunn av det du sier.

Om Eric Edmeades

Eric Edmeades er en av verdens aller beste foredragsholdere. Han har undervist på Business Mastery-programmet til Anthony Robbins, som er anerkjent over hele verden. Han har delt scene med blant andre Richard Branson. Eric var selv livredd for å presentere, og han har brukt hundretusenvis av kroner og svært mange timer for å trene seg til å bli en fantastisk god foredragsholder.

Eric ble spurt om å holde foredrag fordi han var en suksessfull serieentreprenør, og har de siste 10 årene reist rundt i hele verden og holdt kurs og programmer om det å starte og drive eget selskap. De siste par årene har han også begynt å holde foredragsholder-programmer fordi mange har blitt imponert av hans inspirerende og engasjerende presentasjoner.

Om programmet ”Successful Speaking Strategies”

”The Stage Effect” er tiltrekningskraften som gode foredragsholdere opplever fordi de har evne til å underholde og engasjere sitt publikum. Denne effekten gjør det lettere for gode presentører å gjøre forretning og skaper troverdighet og anerkjennelse. Målet med denne dagen er å løfte deltakernes presentasjonsteknikk til neste nivå. Kurset foregår på engelsk.

Du vil lære:

  • hvordan du kan forberede en presentasjon slik at du ikke trenger notater
  • kunsten å fortelle en god historie som underbygger poengene dine
  • å holde engasjerende presentasjoner
  • å få tilhørerne til å agere på det du sier
  • å overvinne alle grader av sceneskrekk
  • Teknikkene du/dine ansatte lærer denne dagen vil gjøre deg/dem i stand til å holde bedre presentasjoner, møter, undervisning (alle former for kommunikasjon!) og skape økt tillitt til deg/dem som person.

Prisen er kun kr 1490,- og kr 2290 med mat og VIP plasser for 8 timer LIVE med en av verdens aller beste foredragsholdere og foredragstrenere!

“Før jeg deltok var jeg livredd for å stå foran publikum, orket ikke tanken på det om det så var 5 stk eller 500 stk. Nå har jeg null problemer med å skape et fengende foredrag, kjenne inni meg at dette kan jeg og stole på min budskap og det jeg har å dele. Det som Eric kaller “The stage effect” er meget seriøst og ekte. Klarer du å stå på en scene og formidle budskapet ditt på en troverdig og gjennomført måte, så er det ingen tvil om at du får større tilstrømming av mennesker som vil jobbe med akkurat (og KUN) deg!”
– Jessica Rein Halvorsen, mindfulness-instruktør