Stillingsutlysning: Innovitae søker Burning Brains!

Innovitae er et innovasjonsselskap. Vi jobber frem oppstartsprosjekter i tidlige faser og påtar oss utfordrende konsulentoppdrag. Innovitae står for ambisiøs og spennende innovasjon, samt konsulenttjenester av høy kvalitet. Innovitae er et dynamisk selskap preget av sterk vekst, med fokus på å skape verdier for både aksjonærer og samfunnet forøvrig.

Innovitae skal fremme en bedriftskultur som motiverer og stimulerer til kreativitet. De ansatte skal være aktive bidragsytere i selskapets prosesser med å utvikle og foredle bærekraftig innovasjon. Gjennom eierskap blir ansatte direkte engasjert i fremgang og suksess i eget selskap.

Dette er historien om ett lite firma som ikke var som alle andre. Det lille firmaet som ville skape noe, og hjelpe alle Burning Brains der ute med å finne ett hjem. Innovitae AS…stedet der du ikke bare kan få jobbe med dine ideer, men også få hjelp til å bygge de videre. Denne historien har nå kommet til kapittelet som beskriver deg, vårt nyeste medlem av Burning Brains familien.

Anroper alle Burning Brains der ute! Vi har ett brennende ønske…vi vil møte deg!

En Burning Brain er:

  • Faglig sikker med en god faglig bakgrunn (minst 3 – 5 års programmerings erfaring og helst utdannelse på Master nivå).
  • Interesse for innovasjon/entreprenørskap og ønske om å være med å lage noe eget.
  • Ute etter å sette sine spor i IT bransjen.
  • Fylt med ideer og tanker som faktisk kan videreutvikles til å bli konkrete forretningsmuligheter.
  • Kreativ og nyskapende.
  • Nysgjerrig og lærevillig.

Så kommer den faglige biten som vi må ha med, da Innovitae også bedriver konsulent virksomhet og leier ut våre ansatte til spennende firmaer som jobber med R&D prosjekter og nyskapende utvikling:

  • Erfaring med noen av følgende teknologier: .NET, Java, Open Source løsninger ala LAMP
  • Viljen til å jobbe som konsulent å ta del i prosjekter ute hos kunder
  • Evnen til å jobbe selvstendig så vel som i team
  • Evnen til å se behov og løsninger både i og utenfor teknisk område

Vi kan tilby gründere fra forskjellige entreprenørskapsmiljøer (Gründerskolen, UiO, NTNU og Gründerskolen Alumni etc) muligheten til å jobbe med ideer, sin egen eller andres, uten å forsake muligheten for et stabilt, fornuftig inntektsnivå og en normal arbeidstid. I nye lokaler i Forskningsparken omgir vi oss med likesinnede entreprenører og innovatører. Vi tilbyr ett uformelt og faglig sterkt miljø hvor det sosiale er en viktig faktor.

Hvis du føler at vi har beskrevet deg…ta kontakt med oss.  Kom hjem! 🙂

Kontakt Kenneth på tlf 98 20 78 00 eller epost: post@innovitae.no med spørsmål og/eller CV.
Mer informasjon om oss finner du på http://innovitae.no