Konkurranse

Microsoft x Grunderskolen Alumni

Microsoft x Grunderskolen Alumni

Har du vært med på å grundet eller ledet en norsk start-up og er GSA medlem – meld deg på! Er du interessert i å få din Startup eller Scaleup stilt ut på Microsoft Technology Center i Bjørvika? Gründerskolen Alumni lanserer sammen med Microsoft en eksklusiv konkurranse for våre medlemmer der man får denne muligheten.

 Microsoft Technology Center engasjerer med kunder og næringsliv for å hjelpe dem med deres digitale transformasjonsreise gjennom inspirasjon, strategi, workshops, design og hackathon sessions. En del av dette er å vise mulighetens verden og i senteret har man bygget opp en rekke opplevelser og “digitaliseringshistorier” for å vise muligheter og inspirere. Senteret har til formål å fremheve og gi synlighet til norske selskaper som skaper gode historier og har bygget displays rundt både større selskaper som Norwegian Airlines, scale-ups som eSmart Systems og flere andre startups.

I konkurransen ser vi etter løsninger som er innovative, bruker Microsoft økosystemet på en god måte og noe som kan oppleves. En kombinasjon av noe fysisk, visuelt og interaktivt er ofte et godt grunnlag, men ikke nødvendig. Microsoft tilbyr 1:1 samtaler for å diskutere hvordan din løsning kan tilknyttes økosystemet om dere ikke har noen kobling til Microsoft sin teknologi i dag. Senteret har over 1000 besøkende hvert år fra Norges største bedrifter og organisasjoner som gir potensiale for god eksponering

Vinneren av konkurransen vil få følgende

  • 6-12 måneder utstilling i Microsoft Technology Centre Norge i Bjørvika
  • Mulighet for eksponering i Microsoft Technology Centre i andre land
  • Tilgang på rådgivertimer sammen med Microsoft spesialister innen relevante deler av Microsoft sitt økosystem (cloud arkitekter, Azure, DevOps, ERP, Power BI etc.)
  • Markedsføring av sin løsning i Microsoft og GSA sine markedskanaler

Frist for å melde seg på konkurransen er innen utgangen av søndag 1. november 2020 (kl 23:59)