våre partnere

GSA som organisasjon eksisterer da vi ser viktigheten av nettverket som en katalysator for å skape innovasjon og nye muligheter. Derfor er det helt naturlig å knytte til oss relevante partnere som kan berike dette ytterligere og hvor man kan skape flere muligheter for GSA sine medlemmer. Under ser dere partnere vi er stolte av å jobbe med allerede, men flere vil tilkomme fremover.

Microsoft

Vi i Microsoft ønsker å samarbeide med Grunderskolen Alumni av flere årsaker. De består av et spennende nettverk med gründere som vi ønsker å bli bedre kjent med. Vi ønsker å hjelpe norske startups og scaleups med å lykkes globalt gjennom tilgang på teknologi, go-to-market fordeler og et internasjonalt nettverk.

Microsoft er et og har alltid vært et partnerdrevet selskap. Med mulighetene som skyteknologi gir dukker det opp spennende startups som vi ønsker å knytte partnerskap med og sammen bringe innovasjon til våre kunder i Norge og globalt. Microsoft for Startups setter fokus på sosialt entreprenørskap enten det er innenfor kompetanseutvikling, bærekraft eller tilgjengelighet for personer med nedsatt funksjonsevne. Vi håper å kunne samarbeide med norske startups og gründere som innoverer for et bedre samfunn.

m51

M51 er et fullservice digitalbyrå. Vi jobber med ambisiøse kunder og brands som ønsker å lykkes med sin digitale markedsføring. Vi er et ungt og data-fokusert miljø, som hjelper din bedrift med å lykkes.