Gründerskolen Alumni

Partnere

Gründerskolen Alumni sitt brede nettverk og våre fantastiske partnere er grunnlaget for foreningens eksistens. Partnernes støtte gjør at vi har mulighet til å gjennomføre en hel rekke aktiviteter for å dele kunnskap og erfaring, samt tilrettelegge for nyskapning. Vi er svært stolte av våre partnere og samarbeid! 

Våre partnere fremmer Gündere

Vi samarbeider med organisasjoner som tror på viktigheten av innovasjon og entreprenørskap som ønsker å fremme nyskapning og utfordrer statuesque. 

Microsoft
Microsoft ønsker å samarbeide med GSA på grunn av deres spennende nettverk med gründere som vi ønsker å bli bedre kjent med. De ønsker å hjelpe norske startups og scaleups med å lykkes globalt gjennom tilgang på teknologi, go-to-market fordeler og et internasjonalt nettverk. Microsoft er et og har alltid vært et partner drevet selskap. Med mulighetene som skyteknologi gir dukker det opp spennende startups som vi ønsker å knytte partnerskap med og sammen bringe innovasjon til våre kunder i Norge og globalt. Microsoft for Startups setter fokus på sosialt entreprenørskap, enten det er innenfor kompetanseutvikling, bærekraft, eller tilgjengelighet for personer med nedsatt funksjonsevne. Vi håper å kunne samarbeide med norske startups og gründere som innoverer for et bedre samfunn.

Heatwave
Heatwave ønsker å samarbeide med Gründerskolen Alumni fordi vi mener at gründere kommer til å utgjøre en sentral rolle i Norges økonomiske vekst både nasjonalt og internasjonalt. Det er entreprenørene som skaper nye arbeidsplasser og som bidrar med innovative og nytenkende løsninger. Her kan vi bidra til at identiteten til startupene kommer frem i markedskanalene, blant annet gjennom logo og uttrykk slik som hos GSA.

Skal du utvikle et nytt produkt, eller ønsker å forbedre brukeropplevelse og design i din eksisterende programvare? Heatwave bistår også startups med prototyping, funksjonelt design (UX/UI) og software utvikling. Vi drives av gode brukeropplevelser og har lang erfaring med design og programvareutvikling innenfor flere bransjer.

Ønsker din virksomhet å bli partner, send en e-post til: sponsor@gsa.no