Logica leter etter norske bidrag i global innovasjonskonkurranse. Kanskje ditt firma?

Logica har igangsatt femte runde med den globale innovasjonskonkurransen Global Innovation Venture Partner Programme, GIVP. Har du utviklet en innovativ teknologi eller tjeneste, kan du være med å knive om den internasjonale seieren i England i september 2012.

Formålet med konkurransen er å finne bedrifter og organisasjoner med innovative produkter og løsninger, hvor vinneren gjennom et nært samarbeid med Logica får hjelp til å nå ut med sine tjenester både i Norge – og internasjonalt. I fjor deltok over 400 selskaper i konkurransen og svenske Vergic AB og brittiske Embarcadero Technologies stakk av med delt førsteplass internasjonalt. Det plukkes ut vinnere både på nasjonalt plan og globalt.

I 2012 er konkurransen utvidet til å inkludere 3 nye land, blant annet Norge. I år deltar altså Norge, Spania, Marokko, Storbrittania, Frankrike, Nederland, Sverige, Finland, Portugal og India.

Har du en innovativ løsning, teknologi eller tjeneste som fortjener oppmerksomhet?

Du kan nominere selskaper eller teknologier som du mener har skapt noe innovativt som fortjener internasjonal oppmerksomhet og tilgang til Logica’s kundepool. Du kan nominere selskaper du ikke kjenner direkte, gjerne små eller mellomstore gründerforetak.

Slik melder du deg på

Deltakere i konkurransen kan også melde seg på direkte selv via denne nettsiden. Du kan også nominere kandidater som du mener fortjener å vinne. Send gjerne denne lenken videre til ditt kontaktnettverk!

Det er etablert et panel i Norge som skal gå gjennom alle de norske nominasjonene og søkerne. Ca. 5 selskaper blir plukket ut til å presentere sitt konsept. Av disse plukkes det ut én nasjonal vinner som får reise til England i september.

Spørsmål?

Ta kontakt med panelet ved ingjerd.jevnaker@logica.com eller les mer her: www.logica.com/givp