Invitasjon til årets alumnimiddag og en liten oppsummering av året som har gått

Kjære medlem av Gründerskolen Alumni!

Her er omsider et blogginnlegg av sjelden vare fra deres kjære leder. Jeg må bare beklage at bloggen har blitt nedprioritert i året som har gått, men nye koster er i følge valgkomiteen på vei inn og det gleder meg å høre. Hva vi har foretatt oss i året som har gått kan du lese litt mer om nedenfor, men først må du melde deg på årets alumnimiddag som går av stabelen 22. oktober.

Jeg vil spesielt ønske varmt velkommen til alle nye medlemmer i nettverket, men er du en gammel traver er du selvfølgelig også hjertelig velkommen. Nettverket består nå av nærmere 1200 medlemmer. Det er stor spredning i yrkesvalg og utdannelse. Fellesnevneren er at alle har et brennende(!) ønske om jobbe med egne eller andres ideer og sette disse ut i livet. Du er med på å skape endring og økt verdi for bedriften du jobber i eller kundene du jobber mot. Hver dag. Det er vi i styret veldig stolte av.

Gjennom året har mange GSA medlemmer møttes i ulike formelle og uformelle fora for å dele ideer og identifisere kunnskap nettverket sitter på som det enkelte medlem kan nyttiggjøre seg av. Det er i disse møtene den virkelige verdien i nettverket kommer til syne og her langtidsverdien av det å ha deltatt på Gründerskolen skapes. Mange rekrutterer også hverandre til spennende jobbmuligheter. Jeg håper mange også benytter seg av våre verktøy som alumnidatabasen, Linkedin-gruppenFacebookgruppen og innovasjonssonen. Har du lyst til å bidra på bloggen vår er du også hjertelig velkommen til det.

I løpet av året har styret:

  • Arrangert vinterfest med ca 40 deltagere.
  • Arrangert en månedlig tørst torsdag i Oslo i perioden fra november til mai med et sted mellom 10 og 15 deltagere hver gang.
  • Jobbet med ulike potensielle samarbeidspartnere og aktører i innovasjonsmiljøet.
  • Sendt ut et månedlig nyhetsbrev med aktuelle nyheter og arrangementer til våre medlemmer.
  • Fått på plass en samarbeidsavtale med Schlumberger og skal arrangere et fagseminar sammen med de i løpet av høsten.
  • Jobbet med å få gjennomført en alumniundersøkelse som snart kommer i din e-postkasse.
  • Hatt 5 styremøter og mange mange samtaler mellom to og to eller tre og tre, en arbeidsform som viser seg mest effektiv i vår travle hverdag.

Et godt år fortjener å bli feiret med en fest og det er i den anledning styret inviterer samtlige medlemmer i nettverket til den årlige alumnimiddagen den 22. oktober klokken 19.00 på Thon Hotel i Sandvika. Interessen i år har ikke vært noe mindre enn i fjor, og med nærmere 350 som er attending og maybe attending på Facebook før vi i det hele tatt har begynt påmeldingen lover dette veldig bra!

Fjorårets arrangement i Posthallen var en knallsuksess med over 200 deltakere, stinn brakke med andre ord. Vi kunne sikkert vært flere, men det var rett og slett ikke plass. Vi setter samme limit i år og anmoder derfor den enkelte om å være tidlig ute med å melde seg på, og i hvert fall innen fristen 14. oktober. Programmet blir enkelt slik at du får rikelig med tid til å prate med andre og styrke ditt eget nettverk. Noen overraskelser jobber vi selvfølgelig også med, så dette vil du ikke gå glipp av.

Dette er en mulighet til å treffe gamle kjente og mimre, men også en mulighet til å knytte nye vennskapsbånd.
Styret ordner transport tilbake tilbake til byen når baren stenger.

Så om du glemte det på toppen, meld deg på her og klikk deg inn på Facebookeventet for mer informasjon.
Vi sees på middagen!

Med Vennlig Hilsen
Jan Helge Maurtvedt
Styreleder Gründerskolen alumni