Gratis foredrag med Keith Cunningham til alle GSA’ere!

Den legendariske gründeren og foredragsholderen Keith Cunningham kommer til Norge, og DU kan gå gratis!

Keith Cunningham har mer enn 30 års erfaring fra forretningsverdenen som entreprenør og investor. Han har startet flere selskaper, forhandlet avtaler i millionklassen og gjennomført en rekke større  Wall Street-transaksjoner. Han har skapt en formue i 100 millioner dollarsklassen, gått konkurs og så gjenskapt sin formue igjen, og han underviser i dag i verktøy som kan snu bedrifter som sliter med trang økonomi til et forretningsliv med høy vekst og profitt.

I oktober 2012 kommer han til de fire største byene i Norge for å snakke om Beating the Odds med undertittelen: ”Being an entrepreneur is tough, and they all tend to make the same mistakes. Learn what they are and avoid them at all costs.”

Keith Cunningham er i dag en av verdens ledende forretningsrådgivere og er kjent for sin inspirerende, no-nonsense tilnærming til lederskap og gründervirksomhet.

I foredraget Beating the odds vil han kunne gi deg praktiske verktøy som han selv har utviklet gjennom 40 års erfaring, prøving og feiling – og som du kan ta i  bruk umiddelbart.

Keith betraktes i dag som en av de største foredragsholderne innenfor business, og han er en ledende instruktør på Tony Robbins «Wealth Mastery Program». For de som har lest Robert Kiyosakis bestselger «Rich Dad, Poor Dad» vil de kjenne igjen den rike farens finansielle strategier som de til Keith Cunningham.

Inspirator og GSA-styret ønsker at flest mulig får sjansen til å lære av Keith og dermed øke sine sjanser til å lykkes som gründer og/eller leder. Derfor tilbyr vi dere nå i samarbeid med Inspirator å gå gratis på et av foredragene til Keith Cunningham.

Her registrerer du deg:

TRONDHEIM 1. OKTOBER
STAVANGER 2. OKTOBER
BERGEN 4. OKTOBER
OSLO 11. OKTOBER

Gå til GSA-siden på Facebook og finn ut mer – og husk å lik siden vår!

Mvh GSA styret