Din ide, Norges skarpeste hjerner, 54 timer – Tar du utfordringen?

Møllergata 13, 9-11. April. Møt opp med et åpent sinn og et brennende ønske om å bli en vellykket gründer. Del din egen ide, eller jobb med andre sin. De beste ideene blir stemt frem og det vil bli laget team som skal jobbe med å lage en forretningsplan til disse. Når et lag jobber intensivt sammen over en helg er det utrolig hvor mye spennende som kan komme ut av det. For noen kan denne helgen føre til levebrødet fremover. Sjekk ut foretak som har kommet ut av Startup Weekend før ved å klikke deg inn på denne linken: http://startupweekend.org/past-companies

Mange gründere lykkes ikke, fordi de ikke har et nyttig nettverk. De gamle klassekameratene er ikke alltid de som blir de beste forretningspartnerne. Det finnes også dyktige folk på andre siden av gjerdet. Problemet er at man trenger en anledning til å møte de dyktige folkene og knytte bånd med dem. Oslo Startup Weekend har som mål å være den plassen dette skjer.

I lokalene til Confetti.no, vil Oslo Startup Weekends sponsorer sørge for at alle deltakere får spist god mat, god underholdning og suksessfulle gründere som hjelper til. Du som deltaker vil garantert få inspirasjon til å jobbe videre mot gründerdrømmen din. Kanskje skaper du en arbeidsplass på kjøpet?

Vi ønsker gründerspirer som har deltatt på Grunderskolen, og derfor gir vi nå alle GSA medlemmer 100% rabatt, det vil si helt gratis! Rabattkoden har du fått tilsendt i siste nyhetsbrev (Uke 14) eller du kan få den ved å kontakte Tom i GSA-styret på tomhaugeplass[at]hotmail.com.

Som deltager får du med andre ord:

  • Pitche din ide til et publikum som gir gode tilbakemeldinger, samt investorer som vil vurdere å investere.
  • Hjelp fra foredragsholdere, professorer og mentorer som er der for deg og ditt team hele helgen
  • 7 retter og drikke (vi holder deg mett hele helgen)
  • Tilgang til hele det globale nettverket til Startup weekend.
  • Potensielle partnere
  • Nye venner som er interessert i entreprenørskap

og ikke minst, et spark i **** for å få realisert ideen din

Klikk her for mer informasjon eller gå inn på www.oslo.startupweekend.org

Vi sees på fredag!