Bli bedre i Excel – GSA inngår samarbeid med Excelhjelpen.no

Gründerskolen Alumni og Excelhjelpen.no har inngått et samarbeid om rabatterte online-kurs i Excel. Hvem har ikke kjent på frustrasjon i tilknytning til arbeid i Excel, og ikke minst kastet bort mye verdifull tid som kunne vært brukt på andre mer verdiskapende aktiviteter?

– Vi har opplevd og sett at Excel er fantastisk, men svært mange behøver mer forståelse av den grunnleggende oppbygningen, sier gründer av Excelhjelpen.no Carl-Otto Karlengen.

Og fortsetter:

– Excelhjelpen hjelper studenter, butikk- og kontormedarbeidere i å øke graden av Excel-forståelse – som igjen effektiviserer deres hverdag.

Excelhjelpen.no har tilpassede og inspirerende Excelkurs på flere nivåer. Til sammen skilter selskapet med over 38-års erfaring, noe ifølge Karlengen kommer brukerne av kursene til gode.

Bruk rabattkoden «GSA» når du kjøper kurs. Den gir deg 20 prosent rabatt, samtidig støtter du din forening ved at 10 prosent av omsetningen gir Exelhjelpen.no tilbake til Gründerskolen Alumni.

GSA-styret mener at Excel er et viktig verktøy for gründere, og håper mange vil benytte seg av dette tilbudet til å bli bedre i Excel.1

Ved spørsmål, ta kontakt med styremedlem Christian Høie Lie i Gründerskolen Alumni per e-post: christianhlie@hotmail.com eller telefon: 98484870.

Vi håper våre medlemmer setter pris på dette tilbudet og ønsker å benytte seg av det.

Gründerhilsen fra

Gründerskolen Alumni-styret