Billetter til foredrag med Brian Carter – ekspert på sosiale medier!

Er du en av dem som har en mengde businesskontakter på LinkedIn som du ikke helt vet hva du skal gjøre med? Og lurer du på hva som er forskjellen på en Facebook-post som får hundrevis av likes, og en post som får så å si ingen?

Da bør du få med deg foredraget med Brian Carter!

Brian er regnet som en av verdens ledende eksperter på sosiale medier og internettmarkedsføring. Hans praktiske erfaring og krystallklare innsikt kombinert med hans bakgrunn innen improvisasjonsteater og stand up-komedie gjør ham til en foredragsholder og lærer som ikke bare underholder, men også leverer kraftfulle strategier og taktikker man kan benytte umiddelbart.

Brian har 12 års erfaring med Google, Twitter og Facebook-markedsføring, og er forfatter av bestselgeren “The Like Economy: How Businesses Make Money With Facebook”. Han skriver dessuten også for flere av de mest populære markedsføringsbloggene: Mashable, Search Engine Journal og AllFacebook. Selv har han nettopp passert 100.000 følgere på Facebook.

I midten av november kommer Brian Carter til Norge for å holde foredraget «99 Awsome Facebook Marketing Tips You Can Use Right Away».

GSA har 50 gratis billetter (bakerst i salen) til foredragene som holdes i Bergen og Oslo, henholdsvis tirsdag 13. og onsdag 14. november – så her er det først til mølla, folkens! Benytt promokode som er publisert i Facebook- og LinkedIn-gruppene våre.

Ønsker du å mingle og spise middag med Brian Carter etter foredraget, kjøper du heller en Diamond-billett. Og ønsker du å sitte langt fram i salen, kjøp VIP-billett. Som GSA-medlem får du 20% avslag dersom du legger inn samme promokode som over.

Så er du gründer, leder eller jobber du med markedsføring – eller bare er nysgjerrig på hvordan du kan bygge ditt eget brand?

Reserver billett til et morsomt, motiverende og lærerikt foredrag:

Bergen – Salem konferansesenter, tirsdag 13. november, kl 18:00 – 20:00

Oslo – Sentrum Scene, onsdag 14. november, kl 18:00 – 20:00