Årets siste Tørst Torsdag

Det var mingleklare GSAere som møtte opp på årets siste Tørst Torsdag.

IMG_0009 Arrangementet ble åpnet av GSA og MEIA, som ønsket alle varmt velkommen og fortalte litt om året som har vært, før foredragsholderene tok over scenen. Les mer om Bo Myrås og Jonathan Ivarsson og om de spennnende prosjektene innen digital verdiskapning her.

I år har de TT’ene vært avholdt siste torsdag i måneden på gründerhuset Mesh som et prøveprosjekt, hvor vi har prøvd ut ulike former for foredrag og sponsing å se hva som fungerer og ikke fungerer. Vi har lykkes på noen punkter og funnet forbedringspotensiale på andre. Dette er gode erfaringer vi kommer til å ta med videre til neste år, for å gjøre det enda bedre.

IMG_0012

Noe av det som har fungert veldig bra i år, er å holde TT fast på Mesh. Det hadde det ikke gått uten driverene Anders og Audun, som har tatt oss varmt imot. Som takk for samarbeidet i år, fikk hver av guttene en minihøytaler.

Vi er inne på tanken om å utforme en logo som kan representere TT, samt ha mer temabaserte møter fremover så det blir variasjon i innhold og hva dere får ut av å komme på disse møtene. Og vi ønsker da selvsagt å kjøre temaer som interesserer våre medlemmer. På sist møte rigget vi derfor i stand en liten innspillskasse, hvor deltakerne kunne skrive ned alt av nye ideer, ønsker, kritikk eller endringsforslag utover kvelden.

Legg også gjerne igjen forslag i kommentarfeltet, eller send en mail til: styret@gsa.no

Sees på nyåret!