Alumnifesten: En vellykket helaften for Norges Gründerspirer

Årets samling av GSA’ere ble flyttet fra Bislett stadion til MESH i sentrum. Kvelden bød på mingling, foredrag, presentasjoner, kåring av årets gründer og god stemning.

Foto: Marie Hansen
Foto: Marie Hansen

Vår egen GSA’er Mathias Storm Michelsen gjennomførte en fantastisk jobb som konferansier og ledet oss gjennom kvelden. Ingrid Ødegaard, GSA’er fra Telenor, delte sin erfaring fra sitt opphold på Gründerskolen og arbeidet hun gjør i Telenor Digital.

Mathias Storm Michelsen. Foto: Marie Hansen
Mathias Storm Michelsen. Foto: Marie Hansen

Vi tillegg hadde vi faglig påfyll fra Eric Edmeades som snakket om hvordan vi kan bli gode i ”public speaking”. Han delte sine erfaringer om hvordan å fortelle en god historie som engasjerer tilhørerne og fra sitt liv som gründer.

Eric Edmeades. Foto: Marie Hansen
Eric Edmeades. Foto: Marie Hansen

Årets Gründer ble Johan Brand på grunn av hans inspirerende suksess med Kahoot. Han sendte oss en film fra San Fransisco med takketale.

Fotoveggen. Foto: Marie Hansen
Fotoveggen. Foto: Marie Hansen

Takk til sponsorene Telenor Digital, Capra Consulting og Konsus. Takk til MESH for en vellykket kveld i deres nyoppusset lokaler!

Vi gleder oss allerede til neste år! Følge med for flere arrangementer, vi har store planer for vinteren og våren.

Takk til avtroppende styremedlemmer som har gjort en fantastisk jobb for GSA, og velkommen til neste års nye styremedlemmer.